Mimmi Tamba: – Stjernekamp er min sjanse

Den sprudlende musikalske tromsøværingen dro til Oslo for to år siden for å knytte kontakter i musikkbransjen. Det endte med deltagelse i NRKs Stjernekamp, der hun i kveld konkurrerer i sjangeren country. Samtidig slipper hun sin andre singel.

 

Mimmi Tamba (22) har siden hun begynte med sang opptrådt på det meste som finnes av scener og arrangementer i Tromsø, og deltatt i Korslaget på TV2, hvor hun imponerte med solosang. Men det unge talentet ville mer. Hun reiste til Oslo, der ville hun satse på å utvide nettverket og knytte kontakter i bransjen. Hun har siden rukket både teaterskole og Holtekilen folkehøgskole, samt samarbeidet med Envy og Bugge Wesseltoft. I forrige uke slapp Mimmi en video til den første singelen, Lyset i mørket. Om kort tid kommer hennes andre singel Pale at Heart. Mimmi samarbeider for tiden med Vegard Kleftås Sleipnes i Subsonic Society og utgis på SSAudio.

– Så moro med plateslipp. Hvordan føles det?

– Kjempegodt. Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger på den første singelen.
Videoen ble filmet litt rundt i Oslo, og er et lavbudsjettprosjekt. Regissør er Kristina Elisabeth Kvammen.
– Den neste singelen er på engelsk og en litt roligere låt. Det blir jo den vanskelige nummer to, men jeg håper på det beste…

Les hele saken HER