Marita og GunnarDrøbak.

Vi benyttet oss av Ole Christian som fotograf i vårt bryllup sommeren 2018, og han var med oss fra morgen til kveld. Han foreviget små og store øyeblikk som vi kan se tilbake på. å ha han som fotograf, fikk vi med detaljer som vi kanskje ikke ville husket i etterkant. I forkant av bryllupet planla vi, og samarbeidet godt om hvordan vi tenkte dagen skulle bli, og følte oss inkludert i hele prosessen. Vi dro på befaring på de stedene vi ønsket å ta bilder, også i kirken. Å ha han som fotograf en hel dag var først og fremst veldig koselig, men også en fin måte å dokumentere hele bryllupet på. Han er dyktig, kreativ og engasjert, noe som gjenspeiles i resultatet.

Vi anbefaler Ole Christian på det varmeste til dere som ønsker en erfaren og engasjert fotograf til deres store dag.

Med hilsen Marita og Gunnar

 

Christine og Andreas ReinBygdøy.

Vi ble tipset om Ole Christian via en bekjent og benyttet ham som bryllupsfotograf til vårt bryllup i 2017. Foruten å ta flotte bilder er Ole Christian rolig og behagelig på det som for mange, oss inkludert, er verdens mest nervepirrende dag.

Han var med oss på befaring av kirken og så ut motiver, han la og gjennomførte en plan der vi følte oss vel ivaretatt og det ble gjort i et tempo som var effektivt, men behagelig. For det meste merket vi ikke at han var der, og bildene ble derfor, etter vår mening både genuine og vakre. Vi vil anbefale Ole Christian videre til alle som ønsker en erfaren fotograf til sin store dag.

Mvh Andreas og Christine Rein

Juliane og Marius Krohn HauglieFagerstrand.

Ole Christian fulgte oss hele dagen fra morgen til kveld på vår bryllupsdag. Han er dedikert, omgjengelig og svært profesjonell i sitt arbeide, uansett omstendigheter. Bildene han tok skal være med oss resten av livet, og vi kan stolt vise frem resultatet fra det gode arbeidet han la ned, både under og etter fotograferingen.

Ole Christian kom med forslag, men var også åpen for våre forslag til utforming, noe som resulterte i ett godt samarbeide og varierte bilder fra dagen vår.

Vi kan varmt anbefale ham til deres spesielle anledning.

Juliane og Marius Krohn-Hauglie

Christin og Thomas Schau HagenFagerstrand

Vi ønsker å takke for fantastiske bilder og en glimrende jobb Ole Christian gjorde for oss i forbindelse med vårt bryllup 18.juni 2016. Han sørget for at vi fikk bevart alle gode minner fra dagen og enda litt til. Ole Christian fikk oss til å slappe av og vi fikk noen fantastiske humoristiske blinkskudd som vi er veldig glade for. Vi kan trygt anbefale han som bryllupsfotograf – det ble helt perfekt for oss.

Anne-Line og Kim Næss EdvardsenOslo

I forkant av vårt bryllup hadde vi brukt en del tid på å stelle i stand alt fra store til små detaljer. Det var da viktig for oss at vi kunne være sikre på at vi ville ende opp med en fotograf som ville være i stand til å forevige de store øyeblikkene men samtidig være der for å kunne få med seg de små, vakre øyeblikkene som er med på å gjøre bryllup til noe veldig vakkert.

Ole Christian var med på å oppfylle vår drøm om en fantastisk dag. Han tok seg god tid til å lytte til våre ideer, og satte seg inn i vår «verden». De bildene som vi fikk se i etterkant var akkurat det vi hadde håpet på, med noen ekstra minneverdige øyeblikk som vi hadde glemt underveis. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med både bildetagingen og fremgangsmåten til Ole Christian. Han er grunnen til at vi gjennom de kommende år kan se tilbake på bryllupsdagen med helt fantastiske minner!

Til dere som leter etter en fotograf til deres store dag kan vi på det varmeste anbefale Ole Christian. Hans nøyaktighet, tålmodighet og evne til å hente frem de spesielle øyeblikkene er det som gjør han til en så god fotograf. Dersom muligheten skulle by seg i fremtiden vil vi ikke nøle med å ta kontakt med Ole Christian igjen.

Andrea Hasle RistingFagerstrand

Å få barn er noe av det største man kan oppleve i livet, det var derfor viktig for oss at bildene av vår lille gutt ble akkurat sånn vi tenkte oss dem, og ikke minst tidløse – sånn at vi kunne ha de på veggen i årevis uten at de føltes utdaterte. Vi valgte Ole Christian fordi vi ønsket en fotograf fra nærmiljøet, og fordi vi hadde sett bilder han hadde tatt før, som passet til den stilen vi ønsket oss. Vi ble veldig fornøyd med bildene, og fikk akkurat det vi ønsket oss. Klassiske, tidløse, myke bilder som fanger en nyfødt baby sin uskyld og renhet.

Ada Lie NicolaisenKolbotn

Vi valgte Ole Christian til å ta bilder av vår nyfødte sønn fordi vi har hatt svært gode erfaringer med han tidligere, og vet at resultatene blir gode hver gang. Han er en veldig dyktig og engasjert fotograf som evner å fange det ekte og naturlige i bildene sine, akkurat som vi ønsket. I tillegg er han svært tålmodig, som passer godt under en nyfødtfotografering, og han viser stor entusiasme og lidenskap når han fotograferer.

Ole Christian er en hyggelig, raus og fleksibel fotograf som fikk oss til å føle oss velkommen og ivaretatt under hele fotograferingen. Vi kan på det varmeste anbefale Ole Christian da vi er strålende fornøyde med resultatet denne gangen også.