Dunno Y2: Forbudt kjærlighet

Bollywood har inntatt Norge og Nesodden utenfor Oslo for å lage en film om kjærlighet mellom to menn og to kvinner. Dette er banebrytende filmskaping fra India, der homoseksualitet ble avkriminalisert, men ikke legalisert, i 2010.

Manusforfatter og skuespiller Kapil Sharma stod bak manus til den første filmen med en seriøs kjærlighetshistorie mellom to menn, Dunno Y, i India samme år. Det ble ikke uproblematisk. Kapil Sharma og hans medprodusent og medskuespiller Yuvraaj Parashar samarbeider nå med den norske performancegruppen The Hungry Hearts for å lage Dunno Y2.

Bak manuskriptet står Tonje Gjevjon, Mona Krager, Mona Klubben og Kapil Sharma. Tonje Gjevjon og Sanjay Sharma er likeverdige regissører. Sanjay Sharma er bror til Kapil Sharma, som også regisserte Dunno Y. HEFT!G møter Tonje Gjevjon på Nesoddparken kunst og kulturhus under et arrangement der indisk kultur blir vist og forklart. Filmens rollehavere og resten av crewet er også på plass. Tonje kan fotelle at det har vært en spennende men utfordrende tid, og at hun nå er medtatt etter å ha hatt nesten alle gjestene boende i sitt eget og i foreldrenes hus i fire uker. Siste innspillingsuke står for tur…

Les hele saken HER