Beth Hart: Hjertevarm bluesrock

(Alle foto: Ole Christian Eklund)

Rett på sak uten oppvarming gikk Beth Hart på scenen på Rockefeller fredag kveld. Dette er dame med stor D og et stort hjerte for musikken. Beth Hart er artisten som skulle bli klassisk pianist, ble inspirert av Billie Holiday og Ella Fitzgerald og er idag en av de fremste innen soul, blues og rock.

Beth Hart (41), som har gjestet Norge flere ganger, flest ganger på Notodden Bluesfestival, har en lang og vond historie å bære på. Hun slet lenge med rus og alkoholproblemer, men har nå lagt dette bak seg. Beth Hart legger ikke skjul på sin bakgrunn i tekstene sine og vi forstår fort hvor hun har vært i livet.

_OCE4111
GIR ALT PÅ SCENEN: Beth Hart er kjent for å gi alt, noe hun til de grader gjorde denne kvelden også.

Et fyrverkeri på scenen
Rockefeller er heller ikke en ukjent scene for Beth, og på fredag var stedet smekkfullt. Hun er en populær artist, og musikken hennes varierer mellom blues, rock og jazz. På scenen er hun et fyrverkeri, og Beth Hart er kjent for å gi alt, noe hun til de grader gjorde denne kvelden også. Setlisten besto av låter fra nesten alle albumene hennes siden hun gjorde sin første innspilling i 1993…

Les mer HER