Ny plan

Jeg har vært heldig.

I desember i fjor satt jeg i et møte med redaktøren av Kulturmagasinet PLNTY på Aker brygge. Hun ga meg en mulighet til å jobbe med magasinjournalistikk til tross for mine utfordringer. Jeg ble så glad. Som frilanser er det ikke lett å komme innafor i bransjen.

Foreløpig bidrar jeg som fotograf, men jeg skal også skrive etterhvert. Har flere saker på blokka som jeg håper jeg får jobbe med. Magasinet er på nett (link under), men kommer også i printet utgave fire ganger i året. Denne uken er andre utgave i printen og vi har releaseparty på Oslovelo på søndag (link til invit under).

Nå har jeg vært borte i to måneder og fått litt hjelp med å takle angsten og er klar til å ta fatt med hverdagen igjen med ny plan. PLNTY har på mange måter vært en redningsplanke for meg og jeg er evig takknemlig for denne muligheten. Kanskje kan drømmen bli virkelighet. Jeg vet det bor en journalist i meg og tar inn over meg alt jeg kan få med fra NJ Frilans. Snart er jeg også kvalifisert for STUP-stipend og kan delta på flere kurs.

Jeg har også planer med en kollega for å starte et nytt firma. Sier ikke så mye mer om det nå, men vi håper å være igang i løpet av høsten. Det krever mye forarbeid og vi må skaffe oss portefølje. Plan ligger på bordet og avtaler er gjordt. Spennende. Hadde vært så godt å få til dette nå selvom jeg er noe redusert og orker bare deltid. Så der altså, en liten oppdatering på hva som skjer.

Kulturmagasinet PLNTY